Sinds vandaag is Nederland nog een Primark rijker namelijk die in Nijmegen. Vandaag om 11:00 werd deze 4.300 vierkante meter winkel geopend en ik mocht van te voren een kijkje nemen! Ik heb niet steeds foto’s gemaakt want ik was het op een gegeven moment een beetje vergeten. Hopelijk krijgen jullie toch wel een leuke indruk van dit nieuwe kledingwalhalla!

We begonnen met een lekker ontbijtje. Mocht ook wel want velen met mij zaten vanochtend al heel vroeg in de trein om naar Nijmegen te komen.

Om statement kettingen kunnen we niet meer heen. Je hebt ze in allerlei soorten, maten en kleuren. Degene hierboven vond ik erg leuk!

Over bovenstaande clutch heb ik zitten twijfelen. Ik vond de vorm heel mooi en het patroontje super leuk. Maar ik had ook al een ander tasje in mijn mandje gegooid en ik moest van mezelf kiezen. Uiteindelijk is het de andere geworden.

Veel ibiza invloeden in de sieraden terug te zien. Lekker opvallend en vooral kleurrijk!

Ik heb vandaag een hele leuke dag gehad! Veel geshopt (daar komt z.s.m. een shoplog van online!) en allemaal leuke mensen ontmoet. Thanks lieve mede-bloggers en Primark!