Vandaag had ik mijn eerste persevent ooit! En wel bij de opening van de nieuwe Primark in Zoetermeer :) Om 7 uur al nam ik de trein richting Zoetermeer. Ze zijn deze week veel aan het spoor bezig dus ik heb een aardige omweg moeten maken. Maarja, ik ging wel gewoon naar de nieuwe Primark! Nu al naar zo’n tof event, ookal bestaat mijn blog pas anderhalve maand. Samen met veel andere bloggers (waaronder een paar bekende, heel leuk om die nu in het echt te zien!) en pers mocht ik vóór de officiële opening naar binnen, kregen we een rondleiding en mochten we in alle rust shoppen! 

We waren welkom vanaf 09:15 (toen stonden er al mensen voor de deur!) en werden ontvangen met een lekker ontbijtje. We kregen bij binnenkomst allemaal een katoenen I Primark tasje met daarin o.a. een giftcard. Pas toen we nog een halfuurtje hadden ,voordat de winkel open ging, om te shoppen kwam ik erachter dat er maar liefst €50 op stond. Ik had al wat leuke dingen gezien waar ik nog over twijfelde maar die ging ik nu zeker halen! Kijk mee naar een impressie van vandaag. Het zijn aardig wat foto’s, ookal zijn de meeste van de begane grond aangezien ik daar voor de rondleiding al heel wat foto’s heb gemaakt.


Ik vond het super tof dat ik hier vandaag bij mocht zijn! Ookal heb ik wel heel wat uurtjes extra in en rond Zoetermeer door moeten brengen. Ik was 5 minuten voor de officiële opening klaar dus ik stond iets over 11 al buiten. Eenmaal in de tram miste ik ineens m’n jas. Dus ik ben weer terug gegaan (na eerst nog een half uur op Centraal Station Den-Haag te hebben doorgebracht). Ik ging er namelijk vanuit dat ik op het station Zoetermeer was, maar dat bleek dus achteraf niet zo te zijn. Al met al, veel gedoe! Maar ik ben wel heel blij dat ik geweest ben en wat leuke items heb kunnen scoren. Die zal ik jullie overigens deze week ook nog laten zien!


Was jij er vandaag bij?