Ik zie er nu al naar uit om lekker in bikini in de zon te liggen. En dat duurt niet lang meer want de zomervakantie nadert al snel. Herken je dat? Dat je een week voordat je op vakantie gaat bedenkt dat je eigenlijk nog wel een nieuwe bikini wilt. Gek word ik er van, want het overkomt me ieder jaar weer. Bij deze neem ik me (voor de zoveelste keer) voor dat ik er dit jaar iets eerder bij ben. Op de webshop van esprit.nl kwam ik een heel aantal leuke items tegen die ik graag met jullie deel.

Vroeger kocht ik nog wel eens wat bij Esprit in de winkel maar tegenwoordig helemaal niet meer. Maar natuurlijk heeft vandaag de dag bijna elke winkel ook een webshop. En als ik op zoek ben naar een bikini, kan ik daar zo de hele middag voor uit trekken en struin ik elke mogelijke webshop af. Dus zo ook esprit.nl. Ik moet zeggen dat de badmode me helemaal niet tegen viel! In tegendeel, ik heb echt een aantal hele leuke gezien. Ik laat jullie mijn 7 favoriete items hieronder zien.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7

Zoals jullie onderhand wel weten hou ik van simpele maar toch trendy mode. Niet te veel verschillende opvallende applicaties, kleuren en patronen. Vooral nummer 4 en 7 zouden zo in mijn kast kunnen. Het broekje bij nummer 2 vind ik ook zo leuk doordat hij heel goed matcht met het bikinitopje. Dit broekje is in meerdere kleuren verkrijgbaar is en zijn heel goed te matchen met de andere items. Zulke broekjes vind ik vooral heel leuk op het strand als je even gaat lopen of lekker sportief beachvolleybal gaat spelen. Ik laat nu trouwens echt mijn favorieten zien en dat zijn alleen maar bikini’s omdat ik die als enige draag. Maar er zijn ook badpakken en bikini’s te verkrijgen. Zelf vind ik deze heel mooi (het is dat ik het niet draag..)

Hebben jullie al een nieuwe bikini gescoord?