Bikerjack en New balances

Yes, ik kan weer twee dingen van mijn lijstje afstrepen! Sinds deze week ben ik in het bezit van een paar New Balance en heb ik een nieuw bikerjack gekocht. Ik probeer steeds alleen maar items te kopen die echt op mijn wensenlijst staan en dan ben ik ook extra blij als ik het heb :)

Mijn zwarte bikerjack die ik al had begon bij een elleboog af te bladderen, oh no! Aangezien ik het echt een fijn jasje vond en ik hem nog niet kon missen ben ik daarom een zoektocht gestart naar een nieuwe. Dat ging nog niet echt gemakkelijk omdat ik nogal veeleisend ben. Te dik, te dun, te veel of te weinig ritsjes, met of zonder gespen, het patroon. Haha aardig vermoeiend, maar hé: ik heb er een gevonden! Deze is van Seven Sisters, een merk dat verkocht wordt bij The Sting en ik betaalde er slechts €39,99 voor.

Bikerjack The Sting seven sisters black

Bikerjack-The-Sting-seven-sisters

New Balance stonden ook al een hele tijd hoog op mijn lijst. Eigenlijk was ik eerst op zoek naar het model U420, maar ik vind deze 574 wat stoerder. En ik ben ook zo blij met de kleur! Grijs leek me perfect om te combineren, maar wel wat saai. Blauw vind ik ook altijd een leuke kleur, maar kan moeilijk zijn als het heel uitgesproken blauw is. Deze zijn perfect wat dat betreft: een beetje grijs/blauw. Ze zijn van PRO shoes (alleen nog maar in maat 36, dat is mijn maat dus ik had geluk).

New-Balance-574-blue-grey

Sneakers New Balance 574

New-Balances-574-blue-grey-sneakers

Wat vinden jullie van deze aankopen? ♥