Bombata-laptoptas-1Wat een leukerd is deze laptoptas hè! Ik gebruikte eerder ook wel eens een simpele laptoptas om mijn laptop in mee te nemen, maar sinds ik mijn Herschel rugtas heb waar een laptopvak in zit eigenlijk niet meer. Toch is het ook wel fijn om wel een laptoptas te hebben voor als je alleen je laptop wilt vervoeren. Anders moet ik altijd meteen mijn (toch nog wel grote) Herschel rugtas meenemen of als je je laptop een keer uitleent is het wel fijn dat je er iets omheen hebt.

Deze bombata laptop vond ik meteen leuk doordat ie een soort retro look heeft. Ik kon echt niet goed kiezen tussen alle leuke kleurtjes maar ben uiteindelijk voor mosgroen gegaan ♥ De tas voelt is van aardig stevig materiaal en kan wel tegen een stootje volgens mij.

Bombata-laptoptas-2Binnenin heb je aan de ene kant de ruimte voor je laptop zelf, die je met klittenbandstrips moet vastzetten. En super top: aan de andere kant heb je een aantal vakken om bijvoorbeeld wat papierwerk in op te bergen. Er zit ook nog een zwart schouderhengsel bij, maar die vind ik dan weer een beetje uit de toon vallen bij de look van de tas. Plus ik denk ik dat ik daar toch niet veel gebruik van zou gaan maken.

Bombata-laptoptas-3

Normaal zou het me niet per se heel veel uitmaken hoe mijn laptoptas eruit zou zien, maar nu ik deze heb vind ik het toch wel heel tof. Daar ga je toch wel net wat leuker mee over straat!

WAT VINDEN JULLIE VAN DEZE TOFFE TAS?

Liefs X

 // dit artikel heb ik ter review opgestuurd gekregen