Zwarte-2Baction-2Btas-2Bshopper-2B1

Woehoe meiden! Check dit! Ik liep afgelopen weekend bij de Action om wat decoratie voor mijn slaapkamer te halen en liep ook nog even door het textielpad. Toen viel mijn oog meteen al op een tas waarvan ik al dacht: “Mm, die is zo slecht nog niet voor een Action tas”. Totdat ik een plank daaronder een andere tas zag uitsteken en ik nog net geen gilletje afgaf. Dit was precies de tas waar ik naar op zoek was!

Natuurlijk verwachtte ik al meteen een stuntprijs en inderdaad: €7,95! De tas heeft bovenin een rits wat voor mij heel fijn is aangezien ik door mijn vorige tas in dit model mijn mobiel ben verloren. Daar zat dus geen rits in en kon zo alles uitvallen. Ik weet niet hoelang de tas het gaat volhouden maar ik moet zeggen dat de hengsels aardig stevig voelen. Zolang je hem niet te zwaar maakt denk ik..

Ik vind het echt een vette budgettopper en was verbaasd dat er nog zoveel lagen. Misschien na deze post niet meer, dus wees snel als je hem ook wilt halen! :) Hij was er ook nog in het donkerbruin mocht je die kleur meer aanstaan.

Fijne dag vandaag