December is volgens mij de maand waarin we allemaal het meeste shoppen. Naast cadeautjes voor anderen, moet je natuurlijk ook nog een leuke outfit scoren voor aan het kerstdiner en niet te vergeten New Years Eve. Echt zoiets waar ik me elk jaar weer van voorneem om er op tijd mee te beginnen. En dus niet op de allerlaatste dag dat je kunt bestellen (wil je het nog op tijd in huis hebben enzo), uren zoekend achter m’n laptop zitten.. Herkenbaar, right?

Maak je eigen december wishlist

Lijstjes maken is altijd handig. Op een gegeven moment heb je wel zoveel jurkjes voorbij zien komen, dat je niet meer weet waar je wat hebt gezien. Daarnaast is het ook fijn om zo’n lijstje te kunnen delen met anderen, mocht je nog iets te wensen hebben voor kerst *hint hint*. De webshop My Jewellery heeft tegenwoordig veel meer dan alleen maar sieraden, ze hebben er ook heel veel kleding. Je kunt hier nu je eigen wishlist samenstellen en deze meteen delen met bijvoorbeeld je ouders, vriend of vriendin. En eigenlijk het leukste hiervan: je maakt kans om deze wishlist te winnen! Dit zijn de producten die ik op er heb gezet.

Fluffy jas

Die berezachte jassen hè, daar kunnen we inmiddels niet meer omheen. Lang, kort, een beetje zacht of héél harig en in allerlei kleuren te bedenken. En die gele kleur, die sprak mij wel aan. Eerst vond ik geel een hele enge kleur om te dragen, maar inmiddels draag ik mijn gele trui met heel veel plezier. Gewoon even overheen stappen ;-)

Panterprint jurkje

Ook dit printje is best gewaagd, al zeg ik het zelf. Eerder had ik (en volgens mij heel veel mensen) met panterprint een negatieve associatie (haha;)). Maar tegenwoordig vind ik het ook best wel heel stijlvol staan. Deze luchtige jurkjes zag je al veel in de zomer, maar kunnen nu in de winter ook heel goed met een panty en stoere boots. Tof ook dat bordeaux kleurtje!

Groen plissé rokje

Plissé rok of plooirok – hoe je het ook noemt: ik vind het tof! Zelf heb ik er deze zomer een aantal gepast, maar vielen ze allemaal net niet lekker op de knie. Gewoon niet de juiste lengte! Hoop dat deze heel mooi gaat vallen en ik vind de kleur ook heel tof. Echt dat kerstgroen, dus ik weet al wanneer ik die ga dragen ♥ Denk dat hij ook heel leuk kan voor daarna, met een fijne trui.

Wat staat er nog op jullie (fashion) wishlist? Maak er nog snel hier één aan.