Herfst items collageHi allemaal! Ook al was het deze week echt prachtweer, koud is het wel. Niet dat ik dat erg vind, want daar kun je je ook gewoon weer op kleden. Alleen dat vraagt wel om wat nieuwe items! Hierbij deel ik een aantal fall items, die stiekem ook op mijn wishlist staan (of ondertussen al via een bestelling onderweg zijn).

Jassen collage herfst itemsEigenlijk heb ik niet echt nog een jas nodig, maar ik vind deze zo mooi! Ik zag ooit 1 of 2 jaar geleden bij sincerelyjules.com zoals deze en toen vond ik hem al geweldig, behalve het prijskaartje. Maar deze van de Pull & Bear heeft daarintegen een iets vriendelijkere prijs (€79.99) // Mijn oude spijkerjasje is helemaal op en dit keer wil ik eens een andere kleur spijkerstof (meer blauw) en ik vind het ook wel vet als hij wat oversized is.Accessoires collage herfst itemsClarks, nike, allemaal mooie merken met schoenen die ik wel zou willen hebben. Zo ook  de bekende desert boots van Clarks. Ik kwam pas deze variant van H&M tegen, die wel gewoon van suède zijn (dat is al een pluspunt). Ik heb ze besteld en ga kijken of ik het wat vind. // Normaal draag ik vaak schoudertassen en neem ik deze ook mee naar school. Maar eigenlijk is een rugtas veel fijner. Deze van Herschel vind ik zo zo vet! Ze zijn heel comfortabel, hebben genoeg ruimte en (toch wel) het belangrijkste: ze zijn er leuk uit.

 

Truien vesten collage herfst itemsDikke truien zijn in de herfst/winter periode altijd fijn en bordeaux rood vind ik een leuke kleur voor deze tijd van het jaar. // De grijsfanaat wil natuurlijk ook nog graag een (donker)grijze cardigan. Ideaal te combineren en ze zitten zo fijn.

Broeken collage herfst itemsLichte broeken zijn voor de zomer en donkere voor de winter. Zo was het eerder vaak, maar tegenwoordig maakt dat niet zoveel meer uit. Broeken shoppen vind ik altijd een naar klusje, want ze moeten echt pérfect zitten. // De jeans met kniegaten zien we nu volop en ik twijfel nog een beetje of ik er aan mee doe. Bij anderen vind ik het wel heel leuk staan, maar zou dat niet heel koud zijn in de herfst?

Schoenen collage herfst itemsOh my, ik wil ze allebei! Deze chelsea boots kwam ik een poosje geleden tegen op Sacha.nl en ik vond ze meteen mooi. Ik heb nog chelsea boots maar ik weet niet of die het seizoen nog overleven. Wie sponsort? :-)

Hopelijk hebben jullie hiermee wat inspiratie voor het shoppen van herfst items op gedaan! Wat staat er nog op jullie lijstje?

Liefs!