[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5023″ img_size=”full”][vc_column_text]

It’s been a while.. helemaal dat ik een outfit heb gedeeld met jullie! :) Een tijdje terug bestelde ik twee nieuwe items bij Pull&Bear en ze zijn nu al dik favoriet hier. Ik had nooit bedacht dat rib/corduroy weer terug zou komen. Uiteindelijk komt alles weer een keer terug, maar ribstof is echt iets wat ik ‘vroeger’ droeg. En op een gegeven moment “kon dat écht niet meer” haha. Nu wel weer dus! Fijne outfit ook voor dit ‘wat-moet-ik nu-aan-weer’?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5025″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5027″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Naast de ribbroek bestelde ik bij Pull&Bear ook een oversized (denim look) jack. Toen ik hem bestelde had ik verwacht dat ik meer een linnen jasje binnen zou krijgen, maar eigenlijk vond ik hem zo ook heel erg leuk! Hij is best wel oversized wat ik persoonlijk heel fijn vindt. En die knopen hè, die je deze zomer overal zag. I love it!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5026″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5024″ img_size=”full”][vc_column_text]

Perfecte outfit ook voor dit tussenweer. Als je ‘s ochtends weer voor je kast staat en je weet niet wat je met dit weer aan moet.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wat vinden jullie ervan dat ribstof weer terug komt? Fijn weekend allemaal! -X-

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]