[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4919″ img_size=”full”][vc_column_text]

Van zonnig en warm, naar fris en winderig en weer terug.. Er zit niet echt een stabiele lijn in. Soms wel irritant, want dan ben ik in mijn hoofd al in de ‘zomer mood’ en moet ik ineens weer even terugschakelen wat betreft outfits. Deze had ik vorige week al geschoten, maar had nog geen blogje erbij gemaakt. Het is een beetje mijn all time favorite outfit voor als het mooi is.

En ja, ik had alles nog wel even mogen strijken voor ik het op de foto ging zetten, maar dat heb ik niet gedaan.. My bad! Het topje is van River Island en heb ik vorig jaar gekocht. Hij is wat cropped, maar omdat de short wat hoger is vind ik dat prima. De short is van Primark en heb ik echt al meer dan vier jaar. Maar vind ‘m nog steeds heel leuk, hij zit heel erg fijn en heb het idee dat ie weer prima tussen de mode van nu past :) Het boodschappennetje (de ekte, uit Frankrijk!) is ook echt zo’n ding van nu – but I love it. Doet het ook zo leuk op foto’s! Hij is van Maison Koos, een webshop met allerlei toffe dingen.

Shop the look

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4932″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0377277002.html”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4933″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0606764001.html”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4934″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.maisonkoos.nl/boodschappennetje.html”][/vc_column][/vc_row]