[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5053″ img_size=”full”][vc_column_text]

Hallo oktober! Ik weet niet waar je zo snel vandaan komt, maar we gaan zo langzamerhand gewoon al weer richting het einde van het jaar. Serieus, kerst klinkt misschien nog ver; maar ik weet nu al dat we er met één keer knipperen middenin zitten. Maar goed: hoewel ik vandaag stiekem nog gewoon blote benen draag (wel met lange rok, dr. Martens een goede trui), zal onze herfstgarderobe toch maar weer van de achterste plank gehaald moeten worden. Ik vond het een goede reden om wat warmere items aan te schaffen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5065″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5050″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Truien kun je in de herfst en winter niet genoeg hebben. En ik zie eigenlijk elk seizoen wel weer nieuwe leuke. Deze trui van Stradivarius heeft een heerlijk herfst kleurtje en zit lekker los. Een beetje puffy armen, maar niet té lomp. Verder wilde ik al een tijdje een flared jeans. Ik heb wel flared broeken, maar geen jeans. En dat is in de winter toch nét wat lekkerder.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5066″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_column_text]

The trees are about to show us how lovely it is to let things go!

[/vc_column_text][vc_column_text]

De jeans is voor mij wel vrij lang. Dat heb ik helaas bijna altijd en vaak kies ik dan ook voor een jeans waarbij ik een lengtemaat kan kiezen. Maar ik moet zeggen dat ik het bij zo’n flared wel wat vind hebben. En Ed gaf me de tip hem te dragen met mijn Dr. Martens – door die hogere zool sleept de onderkant net niet over de grond ;)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wat staat er bij jullie op je wishlist voor dit najaar?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]