Herschel-tas-backpack-1Jullie hebben hem misschien al voorbij zien komen op instagram, maar sinds afgelopen week ben ik blije eigenaar van deze Herschel backpack. Ik liet hem al een keer zien op mijn herfst wishlist, alleen dan in een crème/zandkleur en in maatje groter (het little america model). Het was best lastig kiezen welke kleur ik nou zou doen, maar uiteindelijk ben ik toch voor het veilige en makkelijk te combineren zwart gegaan.

Herschel-tas-backpack-2Eerder nam ik altijd gewoon een hand/schoudertas mee naar school en als ik dan zo nu en dan mijn laptop nodig had, moest ik die in een aparte laptoptas vervoeren. Op een gegeven moment was ik dat zo zat en een rugtas leek me sowieso al veel praktischer. De tas heeft binnenin een apart, gewatteerd vak voor je laptop. Als je de tas laat vallen, voel je de laptop zo terug bouncen. De bescherming daarvan zit dus wel goed. Verder vind ik het super fijn dat de tas, terwijl hij wel gewoon stylish eruit ziet, wel goede schouderbanden heeft. Ze zijn aardig breed en dik (weer dat gewatteerde) en voelen dus niet snijdend op je schouders aan. Oh, en de voering aan de binnenkant is ook zo pretty! Helaas heb ik daar geen foto’s van gemaakt, maar die is dus rood/wit gestreept ♥

Herschel-tas-backpack-3 Herschel-tas-backpack-4Deze Herschel tas komt van travelbags.nl en kost €79,95. Ik vind de rugtas echt een aanwinst, want ik draag hem nu alleen nog maar.

Wat vinden jullie? Liefs!