Guts-26Gusto-2Bschakelhorloge-2Bgoud-2B1

Oeh so pretty! Ik wilde al heel lang een gouden schakelhorloge na het overal zien bij andere fashionbloggers en op inspiratieplaatjes. En wat ben ik blij dat ik er nu één heb uitgekozen bij Guts&Gusto. Ik heb al eens eerder over deze leuke webshop geschreven en nu de webshop nog meer uitgebreid is ben ik hem alleen maar meer gaan waarderen.

De artikelen die je besteld worden altijd zo leuk ingepakt en het voelt echt als een cadeautje als je je bestelling mag open maken. Er is moeite voor gedaan, echt tof! Gewoon met een persoonlijk berichtje erbij <3

En dit is hem dan, love at first sight! Gewoon exact wat ik wilde. Ooit wil ik nog wel eens een echte MK, maar ik vind dit al een mooi exemplaar om in bezit te hebben. Hij was wel een stuk te groot, maar dat is standaard zo bij mij, dus ik heb er een aantal schakels tussenuit gehaald.

Wat ik zo leuk vind aan Guts&Gusto is dat ze heel veel unieke spullen hebben. De collectie wisselt iedere week wel volgens mij en er zijn vaak maar een beperkt aantal exemplaren van alles te koop. Hierdoor heb je niet gauw dat nog veel anderen met hetzelfde rondlopen. En de collectie breidt nog steeds uit! Ze hebben ook een fysieke winkel in Deventer, mocht je daar een keer zijn, is het zeker de moeite waard om naar binnen te gaan.

En nog een reden om gauw de webshop te bezoeken, met de code SIMPLYEMILY20 krijg je nu 20% korting!

Wat vinden jullie van mijn beauty? ♥

Dit artikel heb ik ter review opgestuurd gekregen