Schoenen heb je nooit genoeg! Toch? Ik heb vaak dat als de tijd van ballerina’s, slippertjes en open schoenen eenmaal definitief voorbij is, ik pas ga nadenken over schoenen voor het komende najaar. Dit jaar kwam ik al vroeg leuke laarsjes tegen, en zo verstandig als ik ben kocht ik ze meteen zodat ik er dit jaar -voor mijn doen- eens vroeg bij zou zijn. Vandaag wil ik mijn schoenen voor dit najaar met jullie delen.. We zitten er immers al volop in!

Deze cowboylaarsjes heb ik ondertussen al meerdere jaren (te zien aan de onderkant van de hak), maar ze zijn nog steeds prima en ik vind ze nog altijd leuk! Ze passen makkelijk bij meerdere outfits en je kunt ze heel stoer combineren. Ik heb ze destijds voor een hele lage prijs -voor leren laarsjes- gekocht bij zo’n goedkope schoenenwinkel.

De chelseaboots die jullie, uh regelmatig langs zien komen. Deze laarsjes heb ik al eens eerder gepost toen ik ze net gekocht had. Vergelijk de foto’s hier en zie hoeveel kreukels ze nu al hebben.. Zegt wel wat over hoe vaak ik ze aan heb. In iedergeval lopen ze heerlijk, passen ze overal bij en zijn ze van echt leder. Deze kocht ik bij Asos.com

Deze suede beauty’s heb ik al weer even in mijn bezit. Alleen heb ik ze nog niet zo heel veel aan gehad.. Ik denk omdat ik niet zo goed weet hoe ik ze moet combineren; hebben jullie suggesties? Want ik vind ze wel heel mooi en stoer! Ik heb ze via de webshop van vanharen.nl gekocht.


Jaa, m’n enige ‘schoenen-schoenen’ in dit artikel! Ik heb eigenlijk nooit wat anders dan laarsjes aan in het najaar, maar toen ik deze afgelopen zomer tegenkwam op een duitse webshop moest ik ze wel meteen hebben. Sportsneakers draag ik namelijk zelden maar deze sneakers zijn net wat vrouwelijker. En ze hebben een zacht vachtje aan de binnenkant waar door ze echt lekker warm zitten. Ookal heb ik ze voor een belachelijke €13,- gekocht, ze zitten heerlijk!

Pas zagen jullie deze wedges al voor bij komen in een outfitpost. Ook deze heb ik al een aantal jaren en ik ze vind nog steeds leuk! De zool is wel een beetje aan het loslaten aan de achterkant, daar blijft ook al de viezigheid achter (sorry!). Ik volgde destijds een Noorse blog waar ik zulke wedges bij haar tegenkwam en ik wou ze ook heel graag. Helaas verkochten ze zulke wedges niet in Nederland totdat ik ze ineens bij Van Haren tegen kwam. Na die keer zag ik ze ineens óveral!

Hebben jullie al leuke schoenen voor dit najaar? Welke vinden jullie van mij het leukst?