Na het warme weer van afgelopen tijd en de lente die er aan zit te komen heb ik zin om nieuwe mode aan te schaffen. De laarzen weer in de kast en de flatjes mogen weer tevoorschijn. Vorige week ontving ik deze zwarte loafers met studs van Guts & Gusto. Wauw, heel tof!

Gutsgusto.com
Guts & Gusto is een webshop die allerlei mode en accessoires verkoopt wat nu heel erg trend is. De collectie wisselt steeds en van elk artikel is ook maar een beperkte voorraad. Dat vind ik heel leuk want zo ben je een van de weinigen met een item. De artikelen die je in de webshop vind zijn echte trenditems maar ze zijn wel unieker dan spullen die je op elke andere webshop tegenkomt. Loafers zag je vorig jaar veel en komen dit jaar ook weer terug. Ik zocht deze zwarte loafers met studs uit in de webshop, en wat zijn ze leuk!

Allereerst een dik pluspunt voor de leuke verpakking waarin de schoenen gestuurd werden. Ik had al wel gelezen dat elke bestelling als een cadeautje werd ingepakt, maar zó leuk, dat had ik niet verwacht. Ook komt er een persoonlijk berichtje op het kaartje te staan. En wordt echt de moeite voor genomen en dat maakt het ontvangen van je bestelling extra leuk.

De loafers hebben een ienemienie hakje wat ze ook wel weer chic maakt. Je kunt ze dus zowel heel netjes combineren als wat meer urban. De zwarte onderliggende stof voelt aan als suède (wel nep hoor) wat ik heel mooi vind. Ik hoop dat de studs het een beetje lang volhouden want daar ben ik altijd wel heel bang voor.. dat ze er één voor één afrollen. Maar volgens mij zitten ze echt in de stof vast gedrukt en zijn ze er niet opgeplakt.

Op de foto hieronder lijken de studs wel rosé maar dat kwam door de ondergaande zon die er op scheen. Ze zijn echt goudkleurig.

Ben je op zoek naar een unieke musthave, neem dan zeker een kijkje op www.gutsgusto.com. Als je iets erg leuk vindt, twijfel dan niet te lang want de voorraad is van alles beperkt. Zo zijn deze loafers nu al niet meer te vinden in de webshop. Maar ik vind dat dat het juist leuk maakt omdat zo niet half Nederland met hetzelfde loopt.

Ga naar    Website // Instagram // Facebook