mango-itemsToen je laatst met Black Friday overal op webshops wel met korting kon shoppen, gooide ik gauw mijn mandje bij Mango vol. Ik had kort daarvoor ook al bijna een bestelling willen plaatsen maar heb het toen bij mijn mandje vullen gelaten. Dit keer bestelde ik het ook daadwerkelijk. Kijk mee!

• orange copper knit

Vond het kleurtje sowieso al heel tof en dat ie hoog gesloten is word ik ook heel blij van. Hij is een soort gebreid maar wel van glad materiaal. Het enige minpuntje is wel dat ‘ie heel gevoelig is. Ik moet dus heel erg opletten dat ik niet teveel aanraak of ergens achter blij haken haha. Voor je het weet zit er een lus in of komt er een draadje los. Dat vind ik wel jammer.

mango-items-gebreide-trui-1 mango-items-gebreide-trui-2 mango-items-gebreide-trui-3

• sandy wool sweater

Wat ik zo leuk vind aan deze trui is dat hij heel comfy is, maar door het wolpatroontje en de halve col heeft ‘ie ook wel iets chiques.

mango-items-wollen-trui-1mango-items-wollen-trui-3mango-items-wollen-trui-2mango-items-wollen-trui-4

• grey skinny jeans

In de herfst en winter draag ik veel zwarte jeans met heel af en toe een denim er tussendoor. Daarom was ik op zoek naar een [donker]grijze jeans met niet teveel poespas. Geen scheuren, extreme vale vlekken etc. En een must: goede enkellengte (!), aansluitend en niet te laag. En deze van Mango blijkt perfecto. Hij is nu nog wel wat strak (lees: ik heb de afdruk van de naden aan het eind van de dag in mijn been staan), maar ik hoop dat hij wat uitloopt. Om die reden heb ik namelijk gekozen voor de kleinere maat.

mango-jeans-grijsBinnenkort verschijnen er nog twee outfits online waarin ik deze items aanheb. To be continued! 

~Liefs!