Mensen, ik heb een nieuwe buddy! Maak kennis met mijn nieuwe backpack: de Fjällräven Kånken rugtas. Mooi modelletje, perfecte maat en gewoon super praktisch. En ja oké, een beetje hipster. Dit jaar gingen Ed en ik naar Kroatië (waarvan jullie binnenkort ook foto’s gaan zien – mocht je nog niet volgespamd zijn op Instagram) en pakten we het vliegtuig. Uiteraard wil je dan wat beperken op je bagage -uiteindelijk gaat er alsnog téveel mee- en ga je dus geen mega grote backpack meenemen. Want we hadden beiden al een trolley als handbagage.

De Herschel backpack die ik heb is echt ideaal, maar voor deze vakantie helaas te groot. Het moest dus een kleinere rugtas zijn die je mooi plat nog bovenop je kleren in de koffer kon leggen. Nu kwam deze van mij iets voordat we gingen binnen, dus was ‘ie nog mooi plat in de verpakking. Eenmaal daar hebben we hem elke dag gebruikt als we een tripje deden of bijvoorbeeld boodschappen gingen doen.

En nu thuis gaat ‘ie mee naar m’n werk. Ik hoef zelf niet veel spullen mee te nemen naar m’n werk aangezien ik daar lunch kan halen en de laptop van mijn werk in een andere trolley zit. Om dan met een mega tas aan te komen is dus ook wat overdreven. Dan is deze Fjällräven Kånken rugtas met zijn formaatje echt top.

Vind jij het ook fijn om een backpack te dragen? En heb je ook een favoriet?