Ja ja ik heb vakantie, maar dat wisten jullie inmiddels al! En ik heb geluk: dit weekend is het meteen al TOP weer :) Kunnen we mooi even voorbruinen in Nederland en dan dinsdag hoppatee door in de Spaanse zon. Normaal gesproken bedenk ik in de week voor dat we vertrekken nog dat ik dit jaar tóch nog een nieuwe bikini nodig heb. Waardoor ik tot in de late avonden het internet aan het afstruinen ben. En ik aan het eind moet concluderen dat ik toch eerder had moeten beginnen, want ja: alle leuke dingen zijn al weg. Nee, dit jaar zou ik dat anders aanpakken. En ik moet zeggen, het is aardig gelukt. Tijd om mijn zwemkleding te laten zien!

Rode ruffle bikini

De bikini hierboven kocht ik samen met degene die hierna kom, op… jawel: sheinside. Een site met heel veel ‘trendgevoelige items’ waarvan je wel altijd moet afwachten hoe ze er in het echt uitzien. Ik heb vaak het idee dat zij gewoon van dezelfde leverancier kopen als dat je iets op Aliexpress of eBay etc. koopt. Het was duur een pure gok, maar voor dat geld kon ik het wel riskeren. En ik vind hem heel tof! Vooral het rode kleurtje (nog mooier als je bruin bent ;)) en de ruffles lang de diepe hals maken hem heel chique naar mijn mening.

Madeliefjes bikini

Ik noem het zelf maar madeliefjes print, maar ik weet eigenlijk niet goed wat het voor bloemetjes zijn. Dit model bikini vond ik al langer leuk en zag ik ook steeds vaker voorbij komen. En die madeliefjes; het leek me wel eens leuk, iets anders! Lekker vrolijk! In tegenstelling tot de variant die ik samen met deze bikini bestelde, is ‘ie meer schattig. Ik moet zeggen dat ik het broekje wel erg strak vind – helaas kun je met zulke bikini’s alleen maar de combi in dezelfde maat kopen. Anders had ik het broekje liever één maat groter gehad. Nu maar hopen dat ie nog iets uitrekt, of dat er wat vetjes bij m’n heupen verdwijnen.

Dé streepjes bikini

Want geef toe: wie heeft ‘m niet, haha! Toen ik hem ontving van My Jewellery wist ik wel dat het een statement item zou worden, maar het is nu een heuse IT-trend. Hij is ook gewoon heel erg leuk! Sowieso tof dat badpakken weer net zoveel als bikini’s worden gedragen. Zelf is het voor mij echt jaaren geleden dat ik een badpak droeg. Ik denk misschien zelfs wel bij het afzwemmen voor mijn A-diploma. In ieder geval gaat het dit jaar gebeuren :)

Welke bikini of badpak gaat bij jou dit jaar mee op vakantie?