[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4568″ img_size=”full”][vc_column_text]

Nieuwe bril, nieuw kapsel! Allebei hard nodig haha ;-) Een bril had ik al een tijdje –  sinds ik mijn rijbewijs heb, maar ik had ‘m zelden op. Ik gebruikte hem vooral voor beter zicht tijdens het autorijden, maar omdat ik mijn route naar werk toch kan dromen heb ik ‘m niet dagelijks op. En ik heb maar heel weinig sterkte. Toch vond ik het tijd voor een nieuwe bril, want ik merkte wel dat ik vaker hoofdpijn had (misschien door 4 dagen turen naar een beeldscherm?)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4571″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4570″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4569″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ik wilde voor een vrij lichte bril gaan, in ieder geval niet met zo’n zwaar montuur. Deze bril was volgens mij één van de eerste die ik van het rek pakte en eigenlijk was het hem meteen. Top!

Én een nieuw kapsel!

Mijn haar wordt aan de onderkant op een gegeven moment echt dun en droog. Dan loop ik de hele tijd dode puntjes te plukken. Als dat op een gegeven moment een tik wordt, weet ik dat het tijd is voor een kapper. Dit keer wilde ik ook eens even wat anders dan het standaard ‘doe maar de puntjes eraf’. Ik koos voor wat meer laagjes, ook aan de voorkant. Op Pinterest had ik wat plaatjes verzameld van hoe ik het wilde; uiteindelijk heb je nooit exact dát kapsel zonder er verder nog wat mee te doen. Ik zou het dan wel een beetje moeten bijkrullen. Het liefst doe ik dat met een stijltang zodat je wat meer van die losse slag/krullen krijgt. En fijn dat ik die nou nét voor Sinterklaas kreeg – m’n oude was kapot gegaan.

Trui – Mango // Jeans – H&M // Tasje – Primark

Wat vinden jullie? Kan ik hem hebben?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]