Dr. Martens 1Jullie hebben ze ondertussen al een paar keer voorbij zien komen op social media en mijn blog, maar ik vond het toch wel leuk er nog even een apart artikeltje aan te wijden. Mijn nieuwe docs! Zo’n 15 jaar geleden waren schoenen van Dr. Martens ultra-hip, maar afgelopen jaren konden ze volgens velen echt niet meer. Ook volgens mijzelf! Toch zie je ze nu weer in het straatbeeld terugkomen en toen ik deze variant tegenkwam was ik zelf ook redelijk snel om.

Heb nog wel even getwijfeld of ze niet te uitgesproken zijn, met name de zool, die valt echt wel op. Maar aangezien ze nu in de aanbieding waren voor €100,- (wat voor Dr. Martens heel goedkoop is) en ongeveer alleen mijn maat nog maar te verkrijgen was, kon ik het niet laten. Het is het model 1461 en ik vond ze wel uniek door het croco/reptile patroon.

Dr.-Martens-2Ik heb ze nu twee weken en ze beginnen soepeler te worden, maar de eerste dagen waren echt killing. Het leer is super stug en dik, dus het bewoog voor geen meter mee. Mijn hakken waren helemaal open en ik moest wel pleisters dragen zodat het minder schuurde en het niet weer ging bloeden. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden hè! Gelukkig merk ik nu wel dat het al beter gaat en doen ze al bijna geen pijn meer.

WAT VINDEN JULLIE VAN DEZE DOCS?

Liefs en een fijn weekend!