Nike-air-force-1-07-suedeWelcome to the shoe family! Yes, sinds deze week zijn deze beauties van mij. Vorige week twitterde ik al dat ik heel impulsief sneakers had besteld nadat ik ineens een paar in mijn maat zag verschijnen. Ik kijk wel vaker een uurtje op het internet rond naar nieuwe dingen -echt alleen kijken haha- en dan bestel ik voor de rest niets. Nu kwam ik ineens ergens deze sneakers tegen, maar uiteraard: overal uitverkocht. In ongeveer alle kleuren en maten. Leek me weer een typische actie van mij; ik zie iets heel leuks en dan blijkt dat ik net weer achter de feiten aan loop :-)

Nike-air-force-1-07-suede-deep-(2) Ik ben dan ook weer het type dat als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, het de komende paar uur (en soms dagen) er niet uit gaat. Dus ik bleef gewoon steeds weer rondkijken en mezelf een beetje gek maken met het idee dat ik ze toch nooit zou krijgen. Totdat er ineens een maat 36 beschikbaar was op zalando (na deze pagina een aantal keer in het uur bezocht te hebben). Wha, toen heb ik ze echt binnen een paar seconden naar mijn mandje geklikt en voor ik het wist kreeg ik de bestelbevestiging al.

Nike-air-force-1-07-suede-(3) En dit zijn ze dan: Nike Air Force 1 ’07. Oftewel, de lage versie in de suede uitvoering. Het leek me al wel langer leuk om bordeauxrode sneakers te hebben, dus toen deze beschikbaar kwamen was de keus snel gemaakt. Ik vind het tof dat ze zo anders zijn door de kleur, het suede en natuurlijk de bruine zool. Eens wat anders dan de standaard Nike Air Force 1 in het wit of zwart.  Oh, en ze lopen echt heerlijk! Heb het idee dat ik meteen 3 cm langer ben haha.

Nike-air-force-1-07-suede-(4) Nike-air-force-1-07-suede-(5)Nadat ik ze besteld had was maat 36 ook meteen weer uitverkocht dus ik had echt geluk dat er blijkbaar net weer één paar beschikbaar kwam.

WAT VINDEN JULLIE?