Woodwatch-horloges-core-femmeJaa ze zijn tof hè! Edwin had ze al een tijdje op het oog, de horloges van WoodWatch. Een webshop met, je raadt het al, houten horloges. Iets wat je tegenwoordig al steeds vaker op straat ziet, maar eigenlijk nog te weinig. Op de vraag of ik er een wilde ontvangen zei ik dan ook volmondig ja! Ik koos er één uit de nieuwe FEMME collectie en voor Edwin één uit de CORE collectie. Na het bekijken van de website had ik ook niets anders verwacht, dan dat ze in zo’n toffe verpakking zouden zitten. Al meteen een cadeautje om uit te pakken.

Wood-watch-verpakking-2Wood watch zebraWood-watch-core-horlogeWat ik zo tof vind aan de CORE collectie, is dat je het uurwerk en het bandje apart kunt samenstellen. Edwin ging voor zowel een zebra bandje als zebra uurwerk, maar de mogelijkheid is er om verschillende prints en materiaal (hout, leer, nylon) te combineren. En je ziet meteen wat de uitkomst is van jouw combinatie. Echt een uniek concept vind ik!

Wood-watch-verpakking-rose-femmeWood-watch-horloge-rose-femmeWood-watch-horloge-femmeMijn horloge komt -zoals ik al aangaf- uit de nieuwe FEMME collectie. Dit is eeen collectie met horloges die speciaal gemaakt zijn voor vrouwen. Er is één design maar je kunt kiezen uit drie edities: goud, zilver en rosé goud. Ik koos voor de laatste editie. Het horloge is van esdoornhout en heeft een lichte kleur, waardoor hij super goed te combineren is met verschillende outfits. Ik draag hem tot nu toe elke dag en hij past overal bij!

Wood-watch-horloge-rose-femme-2Wij zijn heel blij met onze nieuwe, unieke horloges! Wat vinden jullie?