Dat is lang geleden! Een artikel wat ik op het moment zelf, op een random tijdstip zit te tikken. Sinds ik op stage ben plan ik vrijwel al mijn artikelen in, wat eigenlijk niet echt mijn manier van bloggen is. Alleen vandaag is een uitzondering, want ik nam een dagje vrij van stage en ging naar de opening van de nieuwe Primark in Rotterdam in het winkelcentrum Zuidplein.

Ik was er samen met Mira en kwam ook nog een aantal andere leuke bloggers tegen. Zelf ben ik nog nooit in de eerste Primark in Rotterdam geweest, maar wat ik altijd hoor is dat hij best klein is. Deze grotere Primark Zuidplein is dus een goede aanwinst voor Rotterdam. Hij zit in het overdekte winkelcentrum en je loopt dus gauw ook wat andere omliggende winkels binnen.

Ondertussen ploppen er zoveel Primark vestigingen op dat ik niet echt meer kan zeggen dat hij steeds weer de vorige overtreft. Deze heeft een oppervlakte van 4.375 m2, niet extreem groot als je hem vergelijkt met Eindhoven (ca. 7000 m2), met op de bagane grond de dameskleding met tassen, accessoires en beauty en op de tweede verdieping heren, kids, lingerie en schoenen. Ik had mijn camera niet meegenomen omdat ik er vaak mee moet sjouwen en heel veel andere bloggers maken al foto’s van de winkel en de collectie.

Dit was de outfit die ik vandaag aan had!

Van te voren had ik al gepland dat ik na de opening ook nog naar andere winkels in Rotterdam wilde. Ik kwam Simone tegen en zij wilde dit ook, dus zijn wij daarna nog naar ZARA, New Look en H&M/Monki gegaan. Bij de eerste twee winkels heb ik vervolgens ook nog wat geshopt. Maar ik ga jullie lekker nog niet laten zien wát ik precies geshopt heb, haha gemeen hè.

Hoe willen jullie graag de shoplog zien? Met foto’s of in een video of wellicht allebei? Op instagram vroeg ik het ook al maar toen werd het een beetje 50/50. Let me know!