Eerder droeg ik nooit zoveel sieraden en al helemaal niet een vast aantal. Nu heb ik een drietal verschillende sieraden die voor mij een persoonlijke betekenis hebben en die ik daarom ook standaard draag. Vandaag laat ik ze aan jullie zien en deel ik graag met jullie wat deze mooie sieraden voor mij betekenen. En nog een leuke extra: je kunt zelf een persoonlijk sieraad winnen.

ARMBAND

Het sieraad dat ik al het langst in bezit heb van deze drie, is dit zilveren armbandje. Hij is al eens vaker voorbij gekomen op mijn blog. Voor mij is hij zo speciaal omdat het het eerste cadeau is dat ik kreeg van Edwin voor mijn verjaardag. Ik draag hem al weer meer dan twee jaar en hij gaat niet meer af. Wat ik zo mooi vind is dat hij heel subtiel en verfijnd is, daar hou ik van!

RING

Deze gouden ring heb ik van mijn oma ‘geërfd’. Ze leeft nog hoor, maar ze wilde graag haar kleindochters allemaal een ring geven die van haar geweest waren. Ik heb zelf hele smalle vingers dus ik heb hem een aantal maten in laten nemen. Verder was hij ook een beetje dof geworden want hij lag al jaren in een doosje. Dus ze hebben hem ook een oppoetsbeurt gegeven waardoor hij weer mooi glimt. De steen die er in zit is overigens heel donker bruin/rood. Voor mij is hij speciaal omdat hij natuurlijk van mijn oma is en ik vind hem daarnaast ook heel mooi.

KETTING

Het laatste sieraad heb ik ook van Edwin gekregen, alleen dit keer voor ons twee-jarig jubileum. Het infinity symbool zie je tegenwoordig vaker in sieraden terugkomen, maar het steentje in één van de lussen maakt deze ketting net wat anders. Ook deze ketting draag ik bijna elke dag want hij past al vrij gauw bij veel outfits. Natuurlijk is hij speciaal omdat Edwin hem aan mij gegeven heeft en ik vind de symboliek van infinity heel mooi. Twee lussen die met elkaar verbonden zijn en geen einde hebben ♥

WINNEN!

De webshop Names4ever heeft super veel persoonlijke naamsieraden. Je kunt op kettingen, armbanden, ringen en losse hangers/bedels een naam laten graveren van bijvoorbeeld jezelf, je kindje, je vriend of vriendin of een andere dierbare. Zo krijg je dus heel persoonlijke en unieke sieraden. Namens hen mag ik één van jullie blij maken met een zilveren naamketting.

➳ Laat een reactie achter onder dit blog

➳ Zorgt dat je Names4ever volgt op Facebook

➳ Volg mij op één van mijn kanalen

De winnaar krijgt 31 mei bericht en zal ik persoonlijk benaderen via het opgegeven e-mailadres.