Primark-Almere-witte-topVorige week donderdag bracht ik weer een bezoekje aan de Primark. Ik had afgesproken met een vriendin en we besloten naar Almere te gaan. Ik had niet per se dingen nodig, maar je weet dat je vrijwel nooit met lege handen de Primark uit gaat. Bovenstaande superleuke top had ik de laatste keer in Nijmegen al gezien, maar toen alleen nog maar in veel te grote maten voor mij. Gelukkig was hij er hier volop, dus die ging sowieso mee.

Primark-Almere-witte-top-2Het enige wat wel op mijn ‘lijstje’ stond, was een bruin riempje. Ik zag deze -en nog een aantal van dezelfde- hangen maar zonder kaartje. Bij de kassa bleek dat ze officieel bij jurkjes hoorden en daarom voor €0,50 mee mochten. Dikke prima! :)

Primark-Almere-riempjeIk ben weer iets actiever gaan hardlopen en wilde nog een korte sporttop. Deze kwam ik tegen en die leek me prima. Hij is van een soort joggingstof en zit lekker strak.

Primark-Almere-sporttop Primark-Almere-sporttop2Een nieuw extra pyamabroekje voor in de zomer kon ik ook nog wel gebruiken. Deze mintgroene met witte bolletjes zag er zo leuk uit, dus die ging ook mee.

Primark-Almere-pyamabroekje Primark-Almere-pyamabroekje-2Meestal koop ik mijn basic hemdjes bij Primark, van zo’n gladde stof met verstelbare bandjes. Daar nam ik er ook maar weer één van mee!

Primark-Almere-wit-basic-hemdje

Wit/crème top €8,-
Bruin riempje €0,50
Sporttop €4,-
Pyamabroekje €4,-
Basic hemdje €3,-

Welke aankoop vinden jullie het leukst?