Vandaag kwam mijn pakketje met bestelde items van de webshop sheinside.com aan. Een tijdje terug won ik op de blog van Anne een giftcard waarmee ik voor $50 kon shoppen. En dat is best veel voor een webshop die ontzettend goedkope kleding verkoopt. Uiteraard was ik super blij en bestelde ik een aantal items. Ik laat ze uitgebreid aan jullie zien!

ketting // oorbellen
Ik wilde graag binnen het bedrag van het shoptegoed blijven, maar had niet genoeg geld meer om nog een kledingstuk uit te zoeken. Wel had ik nog wat over om sieraden in mijn mandje te gooien. De ketting kwam ik allereerst tegen. Sowieso hou ik al van statement kettingen en het mintgroene kleurtje vind ik heel leuk, vooral in de lente en zomer. Statement oorbellen kom ik nog iets minder tegen dus ik was blij verrast toen ik deze tegen kwam. Ze zijn niet té groot maar vallen toch wel op en hebben leuke kleurtjes.
shirtje
Grijze shirtjes heb ik nooit genoeg van. Over deze crop top met tekst ‘GEEK’ hoefde ik ook niet lang te twijfelen. De tekst is van zachte stof, soort fluweel idee. Ik denk dat dit shirtje heel leuk combineert met het volgende item.
shorts
Oke, het is nog erg vroeg voor shorts maar laten we zeggen dat ik er dan alvast één heb voor de zomer. Ik ben heel blij met deze highwasted shorts! Wel was ik een beetje bang voor hoe hij uit zou vallen want je kon alleen maar one-size bestellen. Normaal gesproken heb ik een S nodig en hij zit prima. Hij mocht misschien iets strakker maar het is niet vervelend. Het ligt er ook een beetje aan wat je zelf fijn vindt. Ik zou zeggen dat hij je past met een grote S/kleine M. De shorts is flink destroyed maar daar hou ik wel van! :)
Wat vinden jullie van mijn aankopen?