Spring items collage hoofd

Hi allemaal! Hebben jullie ook zo’n zin in de lente? Ik wel en vooral ook om weer andere kleding aan te gaan doen. Je ziet in heel veel winkels nu al de nieuwe collectie hangen, maar alles lijkt nog helemaal niet draagbaar voor dit weer. Al moet ik zeggen dat het wel de goede kant op gaat qua zon ♥ Om alvast een beetje inspiratie op te doen heb ik drie setjes met een outfit samengesteld. 

OUTFIT 1

Spring items collage 1

Top – Esprit // Broek – ZARA // Schoenen – H&M

Je ziet het nu heel veel: suède.Rokjes, tops en jurkjes. Ik vind deze van Esprit een hele mooie kleur hebben en denk dat hij straks heel mooi zou staan op een witte skinny. Ah en de schoenen, die kwam ik tegen op de site van H&M. Ik vind slip-ons/bootschoenen nog steeds heel leuk en ga dit jaar vast wel weer een paar aanschaffen.

OUTFIT 2

Spring items collage 2

Top – Esprit // Jeans – Esprit // Schoenen – H&M

Streepjes, ik hou ervan! Ik pak bijna standaard iets met streepjes uit het rek om het vervolgens weer terug te hangen.. want ik heb er al genoeg van. Streepjes vind ik heel leuk op een wat lichtere denim stof. Het mommy model zie je nu steeds meer in de winkels hangen. Een jeans met vrij rechte pijpen, maar niet zo wijd als een boyfriend jeans. Oh en deze -soort van- Nike Air Force ’01 look a likes heb ik er bij gevonden.

OUTFIT 3

Spring items collage 3

Top – Esprit // Rok – Mango // Sneakers – Adidas

Vroeger had ik ze nog wel eens aan, spijkerrokjes. Nu maken ze weer een comeback! Gecombineerd met een rood/oranje col top en een paar witte Stan Smiths eronder hebben we een beetje seventies outfit. I like it ♥

 

 WELKE OUTFIT PAST HET BEST BIJ JOU?