MaisonKoos-oorbellen-1Een poosje terug deelde Kirsten Jassies dat haar vriendin -die toevallig ook Kirsten heet- een webshop was gestart, genaamd maisonkoos.nl. Ik nam een kijkje op de webshop, lekker strak en clean. Ik zag al meteen een aantal mooie items, zoals de tassen en oh, de stationery. Ze verkoopt allerlei unieke producten, de meesten handgemaakt, die je niet zomaar overal kunt kopen. Dat vind ik het leuke er aan. Ze heeft items van verschillende merken en ontwerpers die ze in haar webshop verkoopt. Dit geeft je het gevoel dat je ook echt de kwaliteitsproducten aangeboden krijgt die je verwacht.

Bij ieder product staat vermeld van welk merk het is en kun je een beetje achtergrond informatie lezen over het betreffende merk. Ieder merk heeft daar zo zijn eigen pagina voor. Ik vind dat echt tof, dat maakt het persoonlijk!

MaisonKoos-oorbellen-2
Zelf ontving ik een paar prachtige oorbellen van het merk charlotte wooning. Een setje van twee stekers in een simpele staafvorm. Ik koos ze in het goud omdat ik dat vaak het mooiste bij mij vind staan. Je ziet ze nu best veel, zulk soort oorbellen, maar ik weet dat deze van kwaliteit zijn. Soms heb ik er wel eens last van dat gouden stekers wat gaan afgeven of verkleuren, echter zal dat bij deze niet gebeuren.

MaisonKoos-oorbellen-3 MaisonKoos-oorbellen-4
Dus zoek je nog een origineel en stijlvol cadeau om weg te geven of heb je zin om jezelf met iets moois te verwennen? Bezoek dan zeker eens de webshop van maison koos.

WAT VIND JIJ VAN DEZE MINIMALISTICHE OORBELLEN?