Steek je hand op als je zin hebt in het voorjaar! *steekt hand op* Oh, nu je echt merkt dat de temperaturen omhoog zijn gegaan kan ik niet meer wachten tot het helemaal zover is. Pas konden we ineens nog schaatsen en nu lijkt het erop dat het ook ineens omgeslagen is naar meer lente-achtig weer. En als het dan weer eenmaal kan, ben ik niet te beroerd om meteen mijn enkels weer te laten zien. Droeg ik tot vorige week elke dag mijn geliefde Dr. Martens – deze week waren dat al bijna elke dag mijn nieuwe Stan Smith’s. En ik durf m’n knietjes ook meteen te laten zien. Ook al was dat stiekem af en toe toch nog wel een beetje koud hoor ;)
Vrijwel alles is nog bruin, dus frisse lentefoto’s werden het niet, haha. Wat we altijd leuk is, zijn de krokusjes die al zo vroeg weer naar boven komen. Tussen de bruine bladeren en eikels in, ineens zo’n vrolijk kleurrijk bloemetje. Ziet er altijd zo heerlijk optimistisch uit!

Afgelopen twee jaar droeg ik mijn witte Nike sneakers heel veel en die waren dan ook helemaal op. Niet meer schoon te krijgen en lieten los langs de randen. Tijd voor nieuwe dus! Ik heb ze al even in huis maar nu kon ik ze dan echt meer gaan dragen. Heb gekozen voor de welbekende Stan Smith’s maar dan wel met ‘velvet’ achterkant in een mooie kleur groen. Ik had zelf deze variant nog niet eerder ergens gezien!

Hebben jullie ook zo’n zin in het voorjaar? En krijg je dan ook meteen shopdrang?