AH wat waren ze fijn hè, die (abnormale) zomerse dagen van laatst. Veel te warm voor de tijd van het jaar natuurlijk, dus eigenlijk zijn wel heel even flink verwend en valt al het weer van nu een beetje tegen. Ik ben dan wel zo’n eigenwijs persoon die, als ze eenmaal bepaalde kleren uit de kast heeft gehaald, echt niet meer teruggaat naar warme truien en ‘winterse outfits’. Mag ik eindelijk die espadrilles weer aan, zou ik ze weer terug de kast in moeten doen. Nou echt niet hoor, haha! Kijk snel verder voor meer foto’s van mijn outfit.

De laatste tijd kan ik weer hele goed slagen bij winkels als Pull & Bear en Bershka. Ik heb soms tijden dat ik daar helemaal niet kan slagen, maar dat zullen jullie ongetwijfeld ook wel herkennen bij andere winkels. In ieder geval vind ik de collecties die nu in de winkels hangen heel leuk! Overal zie ik leuke dingen overigens. Dit rood wit gestreepte bloesje scoorde ik een tijdje terug online bij Bershka. Ja ik had hem moeten strijken.. de kreuken zitten erin, ziet er niet uit. I know, my bad :(

Nu maar duimen op weer mooi weer, zodat we nog meer van zulke fijne outfitjes aan kunnen. En ik m’n benen weer kan gaan bijbruinen. Fingers crossed :)

Geniet nog even van jullie weekend!