Vandaag is het echt een binnenzitdag. De hele dag regent het al zo’n beetje door. Wel hadden we even geleden afgesproken om vanmiddag met mijn zus, moeder en oma afgesproken te gaan high-tea’en. Dus dat maakte deze sombere dag nog leuk.Waar we gingen high-tea’en zit bij een woonwinkel in en er was voor de rest helemaal niemand. Lekker rustig! :-)

De eerste ronde was een hartige ronde. Ai ai, dat vind ik altijd echt heel fijn Vooral de stokbroodjes met brie, rucola, walnoten en honing. Maar ook de wraps waren ontzettend lekker.

Tussendoor kon je wel zo’n 10 soorten smaken thee proberen. Ik drink zelf niet heel vaak thee, dus voor mij zaten er best unieke combinaties tussen. Het waren absoluut geen standaard smaken. En elke smaak had een bijpassende naam.

Na de hartige gang kwam de zoete gang, met onder andere deze scones met clotted cream en vlaaifruit. Ook lagen er brownies, mini frambozen-kwark taartjes en schuimgebakjes. Pff, toen zat ik echt al bommetje vol.

We sloten af met koude sinaasappelsap en daarbij verschillende chocolaatjes.

Eigenlijk moet ik vandaag nog hardlopen, maar met dit weer heb ik echt zó geen zin in.. Vanavond kijk ik de halve finale Brazilië – Duitsland. Wie nog meer?