Cake-in-a-cupIn mijn kerstpakket van afgelopen keer zat dit pakketje om ‘Cake in a Cup’ mee te maken. Heb het de laatste tijd wel eens vaker voorbij zien komen en de verpakking beloofde dat het heel makkelijk zou zijn om te maken. So I did. Het ging alleen niet helemaal zoals ik wilde, haha. Ik wilde er een artikel aan wijden maar het resultaat viel eigenlijk zo tegen dat ik hem niet door wilde laten gaan. Maar eigenlijk vond ik dát ook weer zonde. Dus hier alsnog!

Cake-in-a-cup-2

Cake-in-a-cup-3 Je maakt het super makkelijk door de inhoud van het pakketje (chocopoeder en échte stukjes chocolade) met water te mengen tot een beslag. Dat mengsel giet je in de mok en zet je op de juiste stand een minuut in de oven (staat op de verpakking hoeveel en lang precies).

Cake-in-a-cup-4Ik had alleen verwacht dat ie wat hoger uit zou komen, dus het effect is niet zo leuk. Wel was de cake echt heel lekker, het had wat weg van brownies. Een paar dagen later deed ik nog een tweede poging door er veel meer beslag in te doen zodat hij hoger uit kwam. Je raadt het al: té hoog dus. Alles was er overheen gegaan en het zag er echt niet smakelijk uit. Haha, ik ben duidelijk geen bakster. Over een tijdje nog maar een keer proberen dan.. de smaak was wel goed namelijk! Ik weet dat ze bij Xenos bijv. wel van die pakketjes in het assortiment hebben.

Volgende keer beter! X