Zelf ben ik absoluut niet consequent in het eten van fruit. Ik vind het meestal heerlijk, maar op de een of andere manier vergeet ik het gewoon snel. Als je een smoothie maakt met fruit krijg je gauw al een bommetje vol vitaminen binnen. Dat is ideaal voor mij natuurlijk! Weten hoe ik deze smoothie met rood fruit en sinaaappel maakte? Kijk gauw mee.

De ingrediënten die ik gebruikte zijn:

– Yoghurt
– Sinaasappelsap (staat niet afgebeeld, maar ik bedacht dat de smoothie anders te dik zou worden)
– (bevroren) rood fruit
– Een sinaasappel
– Kokosvezels/rasp/vlokken
Voor mijzelf was het ook de eerste keer dat ik deze smoothie maakte, dus ik heb alles maar een beetje op gevoel toegevoegd. Allereerst een laagje yoghurt vervolgens een scheutje sinaasappelsap en daar bovenop het hele bakje rood fruit. Vervolgens de sinaasappelpartjes en wat kokosrasp.

Mixen maar en tadaa, je hebt je heerlijke smoothie! Mooi kleurtje hè ♥ Zoals ik al zei had ik deze combinatie zelf nog niet eerder gemaakt dus bij het proeven vond ik hem wel aan de zure kant. Dat komt doordat ik eigenlijk alleen maar ‘zuurdere’ ingrediënten gebruikt heb. Vooral van de rode besjes gaan je kaken echt trekken :-) Je zou dus bijvoorbeeld de sinaasappelsap weg kunnen laten en de yoghurt vervangen door melk. Ik ben echt gek op wat frisse, zuurdere drankjes maar zelfs voor mij mocht het wat minder. Maar voor de rest vond ik het echt een top smoothie die ik zeker vaker ga maken!

De smoothie drink je nog lekkerder op in een mooi glas met een leuk rietje. De rietjes zijn jullie pas al tegengekomen in dit artikel en de jar komt van de Xenos. Top het af met wat extra kokosrasp en je bent klaar!
Geniet er van ♥