Na op Instagram al een video met het eindresultaat van onze badkamer te hebben gepost, doe ik dat toch ook graag hier nog. Hier kan ik net wat meer tekst en uitleg kwijt. Ook over hoe we het precies hebben aangepakt. Dus bij deze: onze badkamer makeover.

Uitbouwen

Allereerst hebben we ervoor gekozen om de badkamer wat uit te bouwen. Hij was mega klein, er zat alleen een douche in en een wastafel. Nu is hij nog steeds niet heel groot haha, maar het stukje ruimte wat we erbij hebben gekregen scheelt écht op zo’n kleine badkamer. Je hebt gewoon net wat meer ruimte voor een mooie wastafel, ruime inloopdouche én een toilet. We (niet letterlijk, maar de aannemer) hebben een klein stukje van het trapgat afgesnoept en wat van de overloop. Zie hieronder wat foto’s van hoe de badkamer was toen we het huis kochten en de tussenfases. 

Nadat de nieuwe muren stonden, was het tijd om het weer op te bouwen. Net als beneden hebben we ook in de badkamer vloerverwarming laten leggen. Heerlijk in de winter straks en het scheelt dat je dan geen radiator meer nodig hebt.

De stijl van de badkamer die we wilden is een beetje een mix van mediterraans (o.a. de hexagoon natuursteen tegeltjes en de kalkverf) en retro. Het is zo spannend als al die items die je in de afgelopen maanden hebt uitgekozen vervolgens bij elkaar komen en daadwerkelijk worden geplaatst. Je hebt natuurlijk een plaatje in je hoofd (deels gebaseerd op Pinterest plaatjes) maar hoe het er dan echt uit komt te zien is maar afwachten. Maar we zijn er super happy mee!

Waar komt alles vandaan?

# Vloertegel beige en wandtegels van MegaDump
# Hexagon tegeltjes van Hornbach
# Sanitair (kranen, wand, toilet en wastafel + waskom) van Sanitairkamer
# Spiegel van Made.com
# Handdoekhaakje van Karwei
# Wc-rolhouder via Bol.com
# Kalkverf L’ Authentique (Linen) via Westerbroek
 
 
 
 
 
 
 
 
We zijn super blij met het resultaat en hoe het heeft uitgepakt. Ben benieuwd wat jullie er van vinden!
 
X