Ooh nog even en dan krijgen we de sleutel van ons eerste echte huis. We hebben er al een tijd op moeten wachten, maar ik weet vast en zeker dat deze laatste weken ook omvliegen. De plannen zijn allang gesmeed en we kunnen niet wachten om te gaan beginnen. Of nouja ‘we’.. er zijn ook een aantal dingen die we gelukkig uit handen mogen geven.

Badkamer & toilet

De ruimte die sowieso een upgrade kan gebruiken is de badkamer. Hij is al meer dan 30 jaar oud en ook nog eens piepklein. De badkamer wordt daarom een stukje groter gemaakt (we trekken iets van de overloop erbij aan) en verder gewoon helemaal nieuw gemaakt. Ook het toilet beneden wordt helemaal anders.

Vloeren

Het lijkt ons heel erg fijn om vloerverwarming te hebben dus dat wordt beneden overal gerealiseerd en in de badkamer boven ook. En daarna gaan we daar mooie, nieuwe vloeren overheen (laten) leggen. Beneden kiezen we voor een PVC houtlook vloer en boven voor wit eiken houtlook laminaat.

Openslaande deuren

We hebben straks een hoekhuis met het grootste gedeelte van de tuin aan de zijkant. Het leek ons heel tof om aan deze lange zijmuur een openslaande deuren te laten maken. Hierdoor creëren we nog wat extra licht en loop je straks vanuit daar zo de tuin in.

Wat we zelf nog gaan doen

Verder gaan we daarna natuurlijk alles naar smaak maken door bijvoorbeeld het verven van muren. Ook hebben we nog wel wat ideeën voor de keuken. Die is vrij basic maar verder nog prima, dus die willen niet meteen vervangen. Wel heeft deze keuken heel wat bovenkastjes en we willen graag een aantal hiervan verwijderen en hier mooie planken voor in de plaats ophangen. De greepjes willen we ook vervangen en de tegeltjes boven het aanrecht ook. En dan ziet het er denk ik al weer zo anders uit.

Daarnaast ben ik al bezig met een aantal makeover projecten. Ik heb net het project ‘bureau’ afgerond en er staat o.a. nog het verven van een servieskast op de planning.

Binnenkort ga ik ook van de verschillende ruimtes wat inspiratie delen zoals wij het voor ons zien. 

We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan en ik heb zo’n zin om straks alle before & afters met jullie te delen.