Inmiddels wonen we al weer een tijdje in ons nieuwe huis. Na een periode van klussen en inrichten zitten we nu een beetje in de fase waarin de finishing touch plaats vindt. Dat hoeft natuurlijk niet allemaal in één keer. Vaak zijn de muren bijvoorbeeld nog vrij kaal en kun je dat met leuke lijsten en posters al heel goed aankleden.

Ons interieur bestaat veelal uit neutrale tinten. Ik word daar heel blij van, maar soms denk ik dat een beetje kleur het ook wel spannender kan maken. Dat is iets wat ik nog wel wat meer zou willen toepassen en wat je ook heel goed met decoratie kunt doen. Al moet ik zeggen dat ik zie dat de posters die ik uitgekozen heb van Gallerix alsnog allemaal aardig in het neutrale kleurenpalet zitten. Of in ieder geval in het kleurpalet van de ruimte. Wat ook helpt om het wat spannender te maken is om verschillende lijsten te gebruiken. Verschillend in formaat maar ook in stijl of kleur.

De lijst in de slaapkamer past ook weer heel goed in het kleurenthema in onze slaapkamer. Veel bruin en roze (aarde)tinten. Ik heb gewoon een heel lijstje gemaakt met al mijn favorieten en nadat ik die besteld heb, ben ik pas gaan kijken in welke ruimte ik ze het beste vond passen.

In het babykamertje maken we ook gebruik van een aubergine tint en ‘hey’ ook daar heb ik weer een bijpassende poster bij gevonden haha. Daarnaast vond ik de poster met elementen uit het heelal ook heel tof! Edwin en ik hebben iets met de maan en sterren. In de zomer vinden we het heerlijk om daarnaar te kijken bijvoorbeeld. Je ziet hieronder trouwens meteen een sneak peek van het babykamertje. Binnenkort als ie helemaal af is, zal ik daar ook nog een blogpost aan wijden ☽

Mocht je nu ook toffe posters willen aanschaffen om een plekje in huis een beetje ‘ up te spicen’ . Als je kortingscode Emily30 gebruikt, krijg je 30% korting!