Een andere ruimte die we in het huis heel graag meteen wilden verbouwen, was het toilet. Het is dan wel een kleine ruimte en voor sommigen misschien ‘maar het toilet’ maar ja.. Het is wel net zo leuk als alles met elkaar klopt. Dus zo ook voor deze ruimte. Kijk mee naar onze toilet makeover!

Wat is er verbouwd?

In principe is ook het hele toilet gestript en weer opgebouwd. Ook hier ligt vloerverwarming en daarnaast hebben we nog een fonteintje toegevoegd. Die was er eerst niet.  Hieronder een foto van het toilet hoe ‘ie eerst was en in een tussenfase.

We hebben in het toilet dezelfde stijl als in de badkamer doorgetrokken. Alleen kozen we voor een andere kleur wandtegel en lieten we deze in visgraatpatroon leggen. We hebben er bewust voor gekozen om alleen de wand van het reservoir te betegelen en de rest alleen te verven met kalkverf. Het toilet is niet heel groot dus we wilden het graag rustig houden.

Waar komt alles vandaan?

# Vloer- en wandtegels van MegaDump
# Sanitair van Sanitairkamer
# Kalkverf L’ Authentique (Linen) via Westerbroek
# Lichtbron van Kwantum
# Lamp pendel van Karwei
# Mandje van Action
# Wc-borstel van Jysk
 

Al met al ben ik echt super blij hoe dit ‘kleinste kamertje’ in het huis heeft uitgepakt. Het is echt helemaal passend bij stijl van de de rest van het huis. En daar ben ik best een beetje trots op!

Hoe belangrijk vinden jullie een mooi toilet? Of zien jullie het vooral echt als iets praktischs ;)