Sinds je heel makkelijk met de verkenfunctie op instagram soortgelijke accounts vindt als die je al volgt kom ik steeds meer ‘verslavende’ accounts tegen. Het leek mij leuk om er een paar op een rijtje te zetten zodat jij ze misschien ook wel kunt volgen.

@tashoakley
Natasha Oakley heeft een eigen blog en runt een website met nog iemand voor bikinifanaten waarvoor ze de mooiste plekjes op aarde bezoekt volgens mij. En ze heeft natuurlijk de perfect gebruinde benen en inspirerende outfitfoto’s.

@iamgalla
Adam Gallagher is de Negin Mirsalehi onder de mannen. Ik vind het echt leuk dat deze man ook gewoon een fashion blog heeft. Dat kom ik niet vaak tegen. En dan ook nog eens van die gelikte instagram foto’s. Doet ie goed!

@marianna_hewitt
Marianna Hewitt is gewoon een super mooi meisje met een hele leuke kledingstijl. Doe mij even die eerste outfit als oranje outfit! Men vindt haar op Kim Kardashian lijken en ik moet ze in inderdaad gelijk geven. Op deze foto’s valt het wel mee, maar er zijn foto’s waar ze echt sprekend op haar lijkt.

@amberfillerup
Amber Fillerup Clark heeft net een baby dus posts ze daar nu even wat meer over, maar normaal ben ik vooral geïnspireerd door haar kapsels. Want wauw hé, die doet daar even moeite voor iedere dag. Echt super mooi!

@passionforbaking
Manuela Kjeilen komt uit Noorwegen (jeej!) en plaatst foodgerelateerde foto’s. Alles ziet er altijd prachtig gestyled uit en de pasteltinten overheersen op bijna iedere foto.

Kenden jullie deze accounts al? Heb je nog leuke tips voor mij?