Een projectje waar ik afgelopen zomer mee gestart ben, is het veranderen van mijn slaapkamer. Om de tijd tussen mijn afstuderen en eerste baan op te vullen, maar ook omdat ik het gewoon super leuk vind om te doen. Het begon met het idee dat ik van een wit kastje af wilde en daar iets anders voor in de plaats wou maken. Daarna bedacht ik me dat ik eigenlijk ook wel eens een ander kleurtje op mijn muur wilde na bijna 7 jaar. 

slaapkamer-verandering_verven    slaapkamer-verandering-verven-1

Toen besloot ik dat ik na jaren nu eindelijk wel eens van die oude zonnebank af wilde, die al die tijd in mijn kamer achter mijn kast stond opgeslagen. Deze kledingkast was namelijk zo hoog dat hij een heel groot stuk loze ruime bij een schuin wand creëerde. Dit vond ik al jaren zonde, maar als ik die ruimte wel wilde gaan gebruiken moest ik die kast daar ook weg. Door wat kamer wisselingen binnen het huis, is deze kast nu verplaatst naar een andere en heb ik een wat kleiner kledingkastje onder handen genomen.

slaapkamer-verandering-verven2   slaapkamer-verandering-verven3

Het witte kastje dat ik kwijt wilde en heb verkocht, maakte plaats voor een ander kastje/tafeltje. Ik heb daarvoor de Vittsjö laptoptafel van IKEA gecustomized. Het was eigenlijk een hele simpele verandering. Ik heb een houten plank gekocht, deze geschuurd, door mijn handige broer laten zagen en daarna met 2 lagen bruine lak geverfd. Vervolgens heb ik één plank op de glasplaat gelegd, met een stukje anti-slip gaas eronder zodat hij niet teveel verschuift. Daarna de andere plank (met in iedere hoek een inkeping zodat ze als het ware om de poten heen blijven hangen) op de stangen beneden.

slaapkamer-verandering_vittsjo   slaapkamer-verandering_vittsjo_2

Binnenkort wil ik een roomtour video doen, er komt namelijk heel binnenkort ook een nieuw bed. Lijkt jullie dat leuk?

Liefs!