Zoals jullie weten ben ik gek op het zoeken naar inspiratie voor een nieuw seizoen. Uren het internet afstruinen naar mooie items en mooie plaatjes. Wat ik alleen altijd zo jammer vind dan, is dat op het moment dat je meerdere leuke items hebt, je geen idee hebt of dat leuk matcht. Dan wil ik gewoon even een totaalplaatje kunnen zien van meerdere leuke kledingstukken om te kijken of het eventueel een leuk setje is.

Sinds een paar weken heb ik de website www.stylight.nl ontdekt. En guess what, deze website doet precies waar ik naar op zoek was! Je zoekt meerdere leuke items uit en vervolgens kun je deze allemaal in een ‘look droppen’. Op deze manier kun je allemaal leuke setjes bij elkaar uitzoeken. Daarnaast kunnen andere mensen ook jou looks zien en jij die van anderen zodat je weer inspiratie bij elkaar op kunt doen.
Dit is dus een uitgelezen kans om vier leuke herfstoutfits met jullie te delen.

1. Deze outfit is heel simpel (want daar hou ik van) maar toch stylish. De chelsea boots maken de outfit wat stoerder. Een zwarte skinny jeans met een heerlijke fluffy trui om lekker in weg te kruipen. De statement ketting zorgt er voor dat de outfit net iets specialer is.

2. Bordeauxrood is een typische herfstkleur en heel leuk te combineren. De combinatie met zwart en wit vind ik altijd heel leuk. Converse all stars kunnen nog prima in de herfst en maken het geheel een sporty outfit. Een fijne warme colsjaal met een heel mooi kabelpatroon tegen de koude wind zorgt er voor dat een echte herfstoutfit is!

3. De plaid trend! Ik hou ervan! Houthakkersblousjes, geruite sjaals of een schots rokje. Ik vind deze combinatie echt helemaal geweldig. Een lichte skinny jeans, een simpele grijze top en een geruite blouse, stoere chelsea boots eronder en je bent klaar.

4. Deze outfit is iets vrouwelijker maar nog steeds typisch herfst. Een los vallende  jurk gecombineerd met een mooie suede jack. En dan de LoLita’s eronder in de zelfde kleur, lovely! In de sjaal (daar hebben we de plaid trend weer!) komen alle kleuren weer terug. Overigens een heel mooie herfstsjaal.

Zoals jullie misschien hebben gezien vallen helaas lang niet alle items binnen jouw en mijn budget. Als jullie goede alternatieven hebben gevonden, let me know! Klik hier om naar mijn stylight profiel te gaan.

Welke van de 4 outfits is jullie favoriet?