[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4526″ img_size=”full”][vc_column_text]

Men, het begint nu echt koud te worden! Meestal probeer ik zo lang mogelijk te rekken met warme kleding, truien en winterjassen. Maar dit jaar gaf ik er best snel aan toe, ergens vond ik het helemaal niet erg dat ik mijn warme truien weer aan mocht. En nieuwe kon shoppen ♥ Een andere winterjas heb ik nog niet gekocht – deze grijze vind ik o.a. nog steeds heel fijn en heb ik al bijna twee jaar. Gewoon een topaankoop geweest ;)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4521″ img_size=”full”][vc_single_image image=”4523″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ik vind deze outfit echt heerlijk! Terwijl ik er begin dit jaar nog niet helemaal uit was wat betreft flared pants, ben ik nu echt om. Man, zóveel beter dan een strakke skinny. Natuurlijk draag ik die nog steeds wel maar ik vind het echt een verademing als mijn benen weer wat lucht krijgen haha ;) En ik blijf ze nu gewoon voordragen hoor – legging of panty eronder en gaan! Ook met een trui vind ik dat ze je nog steeds heel leuk kan combineren. Deze bestelde ik een tijdje terug en jullie vonden via Insta Stories dat het een keeper was. Fijn dat ‘ ie toevallig zo goed combineert met mijn muts van Barts.

Trui – H&M // Broek – Bershka // Jas – C&A // Muts – Barts

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]