Casual chic, de naam zegt het al: casual maar toch chic. Echt iets voor mij! Een week geleden kocht ik een lichtblauw blousje die al lang op mijn verlanglijstje stond. Ik heb al wel zo’n dunne doorschijnende pastelblauwe blouse en natuurlijk een denimblouse, maar ik wilde ook nog eens graag een nette blouse. Toen ik deze tegen het lijf liep en hij na het passen goed bleek te zitten, hoefde ik er ook niet lang over te twijfelen. Even daarna maakte ik er al een outfit combinatie mee.

Haha, ik las pas in het girlscene forum een reactie van iemand op een foto waarop een meisje haar jas op bovenstaande manier droeg. Die zei daar over: “je bent toch geen kapstok”. Ik draag mijn jas nooit zo, ook niet op foto’s, maar ik had daar eigenlijk ook nog niet over nagedacht. Dus ik dacht: laat ik het eens proberen. Ik vind het voor de foto wel grappig, het heeft wel iets chiques ofzo. Nu we toch eenmaal in die sfeer zitten :) Maar ik zou het niet zo dragen als ik wegga.

De blouse en jas zijn dus vrij netjes, en om dat weer in balans te brengen met casual draag ik een wat sportiever, wit horloge en mijn witte allstars.

Blouse – H&M // Broek – Primark // Jas – NewYorker // Horloge – Breo 


Dit was weer een fijne comfi, basic outfit zoals je van mij gewend bent! Ik vind lichtblauw, bordeaux en camel echt leuke kleuren om met elkaar te combineren. Houd jij van deze stijl?