[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4272″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ja zoals jullie wellicht al gemerkt hebben, heb ik een nieuwe favoriete broek. Naast mijn ‘gewone jeans’  heb ik niet echt andere soorten broeken, dus deze ging als enige mee op vakantie in de koffer. Voor het geval dat het toch een keer nodig zou zijn om een lange broek aan te hebben ;-) Nu was dat wel een keer echt nodig, maar dat was meer omdat mijn billen verbrand waren in de zon en ik er amper op kon zitten. Laat staan dat ik het rechtstreeks contact maakte met een stoel haha.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4263″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4265″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Oké en daarnaast is hij ook wel heel fotogeniek. Eerlijk, hij doet het leuk op plaatjes ;-) Zo kon ik op onze fietsjes in Vela Luka prima de cruise girl uithangen.

Hij is van H&M overigens, de top van Primark (wel meer dan een jaar terug) en schoenen van Sante Shoes. Hoe vinden jullie ‘m? Liefs!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]