[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4652″ img_size=”full”][vc_column_text]

Hi allemaal! Daar zijn we weer: fris en fruitig in het nieuwe jaar. Hoop dat jullie fijne feestdagen en goede jaarwisseling hebben gehad. Altijd gek, je leeft best wel lang en intensief naar zulke dagen toe en dan ineens.. is het over. En zitten we weer in een nieuw jaar waarin alles eigenlijk nog steeds hetzelfde is als het vorige jaar ;)

En vandaag heb ik al weer weekend! Die weken gaan nu al weer zó snel.. vind het nog steeds heel lekker dat ik vier dagen werk en de vrijdag vrij heb. Echt wel een luxe! Merk ook dat ik dan veel meer van mijn weekend geniet. Vorig weekend ging ik even de stad in met Edwin en maakten we snel even wat (outfit) foto’s. Ook al vind ie dat eigenlijk niet echt wat, als er zoveel mensen mee kijken haha.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4654″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4653″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ik begon dit jaar met fijne nieuwe schoenen, yay! Wilde al een tijdje hoge Dr. Martens en nu heb ik ze dan toch gekocht. Zo fijn dat ze bij heel veel verschillende outfits passen. Heb ze de afgelopen week elke dag aan gehad (om ze in te lopen, you know!)

Hebben jullie zin in dit nieuwe jaar? Spreek jullie snel! Liefs

#ad

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]