Toen ik een poosje terug besefte dat mijn blog binnenkort een jaar zou bestaan (vorige week dinsdag was het een jaar) ging ik eens terugkijken in mijn archief. Haha, ik moet dan sowieso al lachen om hóe ik schreef, wat voor foto’s ik plaatste en hoe ik ze bewerkte. Ik ging ook wat outfits langs. Sommige zou ik zo weer aan doen, anderen moet ik misschien wat langer over nadenken. Kijk even mee wat voor outfits dat waren :-D Alert: ik was nogal obsessed met het VOGUE shirt.

Deze outfit is nog steeds typisch Emily. Shirtje met spijkerjasje, zwarte skinny en all-stars. Altijd goed! Dit zou ik ook zo weer aan doen. Wel heel raar, ik weet niet óf en zo ja hóe ik deze foto bewerkt heb, maar ik lijk hier wel bruinrood haar te hebben joh!
Ook deze outfit is heel simpel, maar weer echt wat voor mij. Ik  zou er nu alleen misschien wel een opvallende ketting overheen dragen denk ik.
En daar is het VOGUE shirtje weer, haha ik droeg hem echt té vaak merk ik nu ik door al die outfits heen blader. Ik vind de combi van zwarte skinny en VOGUE top nog steeds leuk, maar misschien dat ik een wat opvallendere cardigan/vest zou dragen. Een fluffy variant bijvoorbeeld.

Hé, dat VOGUE shirt, die zie je ook voor het eerst! Ditmaal met skinny jeans, grof gebreid vest en mijn zware wedges. Die wedges moet ik dit jaar echt weer eens vaker aan doen heb ik besloten. Vorig jaar droeg ik ze vrijwel niet. Ik denk dat dit één van mijn “apartere” outfits is (voor mijn doen ^^) waarbij ik mijn haar ook eens anders droeg.

Combinaties van truien met blousjes vind ik echt heel leuk! Toen en nu nog steeds. Dus ik vind het idee nog leuk, alleen als ik nu terug kijk had ik denk ik liever een hoger gesloten trui gedragen zodat alleen het kraagje er bovenuit zou komen en niet ook nog de rest van het blousje.

Ik vond het echt super leuk om dit eens terug te kijken. Als ik deze outfits vergelijk met die van nu zie ik zo’n verschil. Ik ben er in mijn camera en bewerk skills natuurlijk ook wel wat op vooruit gegaan. Als je benieuwd bent naar nog meer outfits of andere artikelen uit mijn archief kun je daar eens kijken (staat hier rechts in de balk). 

Hoe vind jij het om dit zo terug te zien?