Promiss gestreepte top blauw wit 1Wowie, nadat ik gister mijn video online had gezet kreeg ik ineens heel veel reacties en vragen over de top die ik aan had. Onder het artikel zelf, op youtube, instagram en in real life wilden veel weten waar hij vandaan kwam. Ik liet jullie al weten dat er vandaag een artikel mee online zou komen, want die stond al op de planning. Alleen had ik niet verwacht dat nu al zoveel mensen er enthousiast over waren. 

Promiss-gestreepte-top-blauw-wit-2 PROMISS

De top heb ik vorige week maandag in de webshop van de Promiss besteld en de volgende dag werd hij al bezorgd. Blauw wit gestreepte items vind ik altijd al heel leuk en helemaal nu het mooie weer er steeds meer aan komt. Hij heeft een hoge hals -wat ik zelf altijd wel mooi vind- en het is een recht, kort model. Normaal ben ik niet zo’n fan van driekwart mouwen, maar bij deze top vind ik het juist leuk. Ik denk dat ie anders wat saai zou zijn. Hij is van wat luchtig, maar toch stevig materiaal. Je merkt wel dat het van goede kwaliteit is.

Promiss-gestreepte-top-blauw-wit-3 Promiss gestreepte top blauw wit 4Deze keer combineerde ik hem met een jeans en witte all-stars, maar straks in de zomer is hij natuurlijk ook heel leuk op een shortje. Ik kijk er nu al naar uit dat ik hem daarmee kan dragen ♥

Wat vinden jullie van de top? Je vind hem hier

 // dit artikel heb ik ter review opgestuurd gekregen