[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4596″ img_size=”full”][vc_column_text]

Brr! Wat was het berekoud, de zaterdag voor Sinterklaas. En toen sneeuwde het nog niet eens! Maar het vroor wel en de wind was heel guur. Wij wilden ‘s middags de stad nog even in om wat laatste cadeautjes te halen en om meteen even wat foto’s te schieten. Dit is in Harderwijk, een stadje met nog veel oude straatjes en pandjes. Vooral deze huisjes zorgen echt voor prachtplaatjes!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4597″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4601″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zoals je wellicht kunt zien aan mijn houding had ik het echt heel erg koud. Ook niet zo slim geweest om handschoenen aan te doen. Op een geven moment was ik er dan ook wel weer klaar mee, haha. Maar nu het flink heeft gesneeuwd, is het écht winter en zal ik me er ook meer naar gaan kleden. Kom maar op met die handschoenen, sjaals en mutsen.

Wel heel gezellig dat alle winkels hun etalages nu weer helemaal in stijl inrichten. Met lichtjes en andere attributen, dat maakt de winkelstraat zoveel leuker. En sommige pandjes zijn gewoon al heel leuk, zoals deze ouderwetse bakker. Alsof je even terug in de tijd bent.

Jas – Primark // Jeans – Mango // Trui – Mango // Schoenen – Dr. Martens

Wat vinden jullie van deze tijd van het jaar?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]