[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4125″ img_size=”full”][vc_column_text]

Zomer, zon, blote benen! Daar heb ik zin in, zoals jullie eerder al hadden kunnen lezen. Ik wil weer wat meer jurkjes gaan dragen deze zomer, maar dan moet ik eerst een aantal nieuwe exemplaren aanschaffen. Een paar weken terug kocht ik alvast een nieuw jurkje voor een bruiloft. Eentje waarvan je spontaan de zomer vibes te pakken krijgt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4115″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4113″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4112″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4114″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Het jurkje komt van MANGO en is van heel soepel vallende, luchtige plissé stof. Ik vind zelf het kleurtje heel tof, het lijkt heel lichtgrijs maar neigt ook naar wat oudroze. Zelf denk ik dat ie straks in de zomer met hele bruine benen nog mooier staat. Ik had zelf niet gedacht dat ik de off shoulders iets zou vinden, dus het was eigenlijk ook een ‘doe eens gek’ aankoop. Maar toen ik hem aantrok vond ik het juist heel mooi!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Het jurkje zelf geeft al een heel zomers gevoel, maar ik vind het in combinatie met een chokerketting helemaal beachy. Deze twee van chokerketting.nl vind ik allebei heel tof bij het jurkje. Die met de schelp past natuurlijk helemaal bij het strandthema en trekt ook wel de aandacht. Aan de andere kant vind ik die met het maantje is ook wel heel subtiel juist. Kan niet kiezen haha!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4117″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4122″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mocht je ook zo’n leuke chokerketting willen scoren, gebruik dan de kortingscode ‘SIMPLYEMILY’ bij het plaatsen van je bestelling op chokerketting.nl. Hiermee krijg je 15% korting op je bestelling. Hij is een week lang geldig!

[/vc_column_text][vc_column_text]Liefs!

// dit artikel bevat producten die mij zijn toegestuurd

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]