GeslaagdYes, vanaf vrijdag mag ik mijzelf afgestudeerde noemen! Twee weken geleden kreeg ik het verlossende telefoontje met mijn cijfer voor mijn scriptie, een 8. Uiteraard was ik super blij, want het grootste gedeelte was daarmee binnen. Alleen een eindgesprek die ik afgelopen vrijdag had, restte nog.

Klaar-met-stageVrijdag 1 juli was mijn laatste stagedag, maar de dag ervoor hielden we al een soort van afscheid omdat het vrijdag altijd super rustig op kantoor is. Ik kreeg onder andere deze super toffe bos bloemen mee. Uiteraard kon vrijdag een selfie voor het gebouw niet ontbreken, de laatste keer mijn weg naar het station lopen! Geen stage meer betekent vrije dagen :-) Alleen nog wat voorbereidingen treffen voor mijn eindgesprek die ik aan het einde van de week zou hebben. Zo gek trouwens om gewoon doordeweeks te kunnen blijven liggen en niet er om 07.00 uit te hoeven. Afgelopen vrijdag 10.00 vond mijn eindgesprek plaats waarbij ik mijn scriptie kort moest presenteren en daarna mijzelf moest verdedigen aan de hand van stellingen. En na ruim een uur kreeg ik dan te horen dat ik er door was. Joehoe, nu officieel afgestudeerd!

En wat nu?
Ik ben allereerst even aan het genieten van mijn welverdiende vakantie :-) Straks werk ik nog voor twee weken bij mijn oude bijbaan en daarna vertrekken we naar Italië. Wat ik na de zomervakantie wil, ben ik nog niet helemaal over uit. Ik wilde eerst definitief weten dat ik geslaagd ben en dan wel verder zien. In een voltijd studie heb ik niet echt zin meer. Misschien dat ik nog wel ‘een kleine studie’ erbij willen doen en dan parttime werken. Hier ga ik nog lekker over nadenken!

Spreek jullie snel weer! Liefs!