Herfst tweeluikAfgelopen zondag was het zulk lekker weer dat we besloten nog even een wandeling door het bos te maken. Ik nam mijn camera eens mee want de natuur is echt prachtig op dit moment! We gingen alleen wel wat later op de dag, dus het begon al wat schemerig te worden. Plus in het bos is het sowieso al donkerder, dus soms had de camera er wat moeite mee. Op deze foto’s zie je de mooie herfstkleuren niet echt terug, maar ik vind die kaarsrechte naaldbomen bij elkaar ook altijd wel indrukkend. Zoals op de foto hierboven ♥

Herfst-2015-(5)Als je goed kijkt ontdek je in een ‘simpel bos’ zo veel mooie dingen. Zoals deze groep kleine paddestoelen bij elkaar. Ik bedacht me trouwens, terwijl ik dit aan het typen was, dat ik bijna nooit zo’n klassieke “rood met witte stippen” paddestoel tegenkom. Jullie wel?

Herfst-2015-(4)Herfst-2015-(8)Als ik zulke foto’s terugkijk, krijg ik altijd weer meer zin om een reis te maken. Helemaal met die eerste foto. Het lijkt me zo vet om een keer naar een Scandinavisch land te gaan. Staat nog hoog op mijn lijst!

Genieten jullie ook zo van de omgeving op dit moment? En waar zou jij nog wel eens heen willen?